Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor

reviva™

Κομμάτι-κομμάτι, μπουκάλι-μπουκάλι, μετατρέπουμε τα απόβλητα σε ευκαιρία με το reviva™

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage box is placed in the room.

Τα εργαλεία σας για την αλλαγή

Η σειρά revivaTM προβλέπεται ότι θα ανακυκλώσει περισσότερα από 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ¹ πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης² που συλλέχθηκαν από θάλασσες και χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε περίβλημα εργαλείου των προϊόντων της σειράς revivaTM της BLACK+DECKER® κατασκευάζεται από πιστοποιημένο ανακυκλωμένο υλικό³ TritanTM Renew κατά 50%, με ποσότητα ανακυκλωμένου υλικού ισοδύναμη³ τουλάχιστον με το βάρος 4 πλαστικών μπουκαλιών μίας χρήσης² μισού λίτρου.

Κύκλος ζωής της σειράς reviva™

1. Πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης2

2. Μετατρέπονται σε περιβλήματα εργαλείων revivaTM

3. Προϊόντα revivaTM για εργασίες στο σπίτι

4. Ανακυκλώνονται για άλλο σκοπό

Γνωρίστε τη σειρά

Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor
Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker outdoor with couple chatting

Η δέσμευσή μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Στη Stanley Black & Decker επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία ECOSMARTTM. Αυτό σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, των προϊόντων, των κοινοτήτων, των προμηθευτών και των πελατών μας. Επιπλέον, σημαίνει ότι είμαστε προσηλωμένοι στις πρωτοβουλίες μας για τη βιωσιμότητα και ότι δίνουμε προτεραιότητα στη διατήρηση ενός ανοιχτού διαλόγου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage organizer is placed on the floor.
A man is holding a drill from the BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle.

FAQs

  Με τον τρόπο ζωής να γίνεται όλο και πιο φιλικός προς το περιβάλλον, γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας αναζητούν πιο βιώσιμες λύσεις για το σπίτι τους. Η BLACK+DECKER® αναλαμβάνει τη δέσμευση να οικοδομήσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον και η παρουσίαση της σειράς reviva™ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα σε αυτό το ταξίδι.

  Ναι, τα περιβλήματα των εργαλείων revivaTM κατασκευάζονται από TritanTM Renew, ένα πλαστικό εξίσου σκληροτράχηλο και ανθεκτικό με τα τυπικά πλαστικά.

  Το TritanTM Renew είναι ένα κατά 50% πιστοποιημένο ανακυκλωμένο υλικό που κατασκευάζεται από την Eastman από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης που ανακτώνται από χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων ή τη θάλασσα.

  Το TritanTM Renew παράγεται μέσω της διαδικασίας Προηγμένης Κυκλικής Ανακύκλωσης, η οποία αναφέρεται επίσης ως μοριακή ανακύκλωση. Σε αντίθεση με τη μηχανική ανακύκλωση, η μοριακή ανακύκλωση μετατρέπει τα πλαστικά απόβλητα μίας χρήσης σε βασικά δομικά στοιχεία τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ανθεκτικών υλικών υψηλής απόδοσης. Αυτή η διαδικασία περιορίζει τη χρήση ορυκτών πόρων και μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ενώ παρέχει τις επιδόσεις πρωτογενών πλαστικών υλών και τα περιβαλλοντικά οφέλη ανακυκλωμένου κατά 50% περιεχομένου.

  Η σειρά revivaTM σχεδιάζεται έτσι ώστε να παρέχει άριστες επιδόσεις, αξιοπιστία και διάρκεια λειτουργίας, σε επίπεδο ίσο ή ακόμα καλύτερο από υπάρχοντα προϊόντα.

  Το ανακυκλωμένο περιεχόμενο πιστοποιείται μέσω μιας διαδικασίας κατανομής ισοζυγίου μάζας (διεξάγεται μέσω ISCC).

  Ναι, το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται (TritanTM Renew) είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Για να επιστρέψετε τα προϊόντα για ανακύκλωση, επισκεφθείτε την υπηρεσία υποστήριξης.

  Ο σχεδιασμός της εσωτερικής μπαταρίας των προϊόντων revivaTM επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση όταν το εργαλείο είναι έτοιμο για ανακύκλωση.

  Δημιουργούμε και υλοποιούμε προγράμματα για ανακύκλωση μπαταριών και εργαλείων στο τέλος της ζωής τους και θα δημοσιεύουμε περισσότερες πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο.

  Η συσκευασία των προϊόντων revivaTM κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι και είναι με τη σειρά της επίσης 100% ανακυκλώσιμη.

  Η σειρά revivaTM είναι το πιο πρόσφατο βήμα μας στη δημιουργία πιο βιώσιμων προϊόντων, ακολουθώντας τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας μας για το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση (ESG).

  Ως μέρος της Stanley Black & Decker, η στρατηγική μας ESG εστιάζει στην "Καινοτομία με σκοπό", δηλαδή στον σχεδιασμό προϊόντων με γνώμονα την κυκλικότητα στην επιλογή υλικών, τη χρήση και το τέλος του κύκλου ζωής τους, με βραχυπρόθεσμο στόχο να παρέχουμε 100% επαναχρησιμοποιήσιμες, ανακυκλώσιμες ή κομποστοποιήσιμες συσκευασίες έως το 2025.

  Το 2018, η Stanley Black & Decker συνεργάστηκε με κορυφαίες επιχειρήσεις και κυβερνήσεις για την υπογραφή της Παγκόσμιας Δέσμευσης για τη Νέα Οικονομία Πλαστικών, μιας πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Ellen MacArthur και του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Η Eastman – η κατασκευάστρια εταιρεία του TritanTM Renew – έχει επίσης συνυπογράψει την Παγκόσμια Δέσμευση για τη Νέα Οικονομία Πλαστικών.

  Ο δεδηλωμένος σκοπός της Stanley Black & Decker, να βοηθάμε ’όσους φτιάχνουν τον κόσμο’, ακολουθώντας το σλόγκαν μας ’For Those Who Make the World’, συνέβαλε στην υλοποίηση μιας στρατηγικής ESG που συνέδεσε τον σκοπό της εταιρείας με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Ενώ η εταιρεία είχε πάντα μια βαθιά δέσμευση απέναντι στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, η στρατηγική ESG που γεννήθηκε το 2017 αντανακλούσε την ευρύτερη φιλοδοξία της εταιρείας να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου πλανήτη.

  Η στρατηγική επικεντρώνει τις προσπάθειες της εταιρείας σε τρεις βασικούς πυλώνες: ενδυνάμωση των δημιουργών, καινοτομία με σκοπό και δημιουργία ενός πιο βιώσιμου πλανήτη. Έως το 2030, η Stanley Black & Decker σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα σε 10 εκατομμύρια δημιουργούς και κατασκευαστές να ευδοκιμήσουν σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο να καινοτομήσουν με τα προϊόντα μας για να βελτιώσουν τη ζωή 500 εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς και να έχει θετικό ισοζύγιο άνθρακα στις δραστηριότητές της παγκοσμίως, ώστε η δέσμευση άνθρακα που θα πετυχαίνει η εταιρεία να είναι μεγαλύτερη από την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπει. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη στρατηγική μας ESG, ανατρέξτε στην τελευταία μας αναφορά για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική διακυβέρνηση εδώ.

  [1]Βάσει μιας τριετούς παγκόσμιας πρόβλεψης προϊόντων reviva™ στο στάδιο παραγωγής
  [2]Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μέσο μπουκάλι μισού λίτρου ζυγίζει 10,3g
  [3]Το ανακυκλωμένο περιεχόμενο πιστοποιείται μέσω μιας διαδικασίας κατανομής ισοζυγίου μάζας