Φυλάξτε χρόνο για ωραίες στιγμές

Πάρτε πίσω το σαββατοκύριακο

Πάρτε τον έλεγχο του σαββατοκύριακου. Η σειρά ασύρματων εργαλείων κήπου 36V με εναλλάξιμες μπαταρίες ιόντων λιθίου σας παρέχει την ισχύ που χρειάζεστε για να ολοκληρώνετε γρήγορα τις εργασίες σας. Είτε πρόκειται για καθαρισμό μονοπατιών, είτε για κλάδεμα φραχτών, είτε ακόμα και για δημιουργικά έργα στον κήπο. Και αυτό είναι τέλειο, επειδή το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με την οικογένεια

Ένα ωραίο γκαζόν σε χρόνο μηδέν

Τελειώστε γρήγορα με το εβδομαδιαίο κούρεμα με μια ασύρματη χλοοκοπτική μηχανή 36V. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 2,0Ah και η επιλογή έξι ρυθμίσεων ύψους από 30mm έως 80mm σας βοηθά να χειριστείτε με ευκολία ακόμα και το πιο ακατάστατο γκαζόν. Καθώς η μηχανή είναι ασύρματη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια ή μπαλαντέζες, με αποτέλεσμα η κοπή του γκαζόν να γίνεται πραγματικά αβίαστα. Η στιβαρή βάση 38 mm και ο μεγάλος κάδος συλλογής 35 λίτρων καθιστούν τη μηχανή ιδανική για γκαζόν σε εκτάσεις έως 300 m². Και όταν τελειώσετε, οι ενσωματωμένες πτυσσόμενες λαβές διευκολύνουν τη μεταφορά και την αποθήκευση στο υπόστεγο.

Πυκνοί φράχτες, κομμένοι και τριμαρισμένοι

Τα πυκνά κλαδιά και οι σκληροί θάμνοι γίνονται παιχνιδάκι. Το ασύρματο μπορντουροψάλιδο 36V περιλαμβάνει το POWERCOMMANDTM για κοπές ακριβείας χωρίς εμπλοκή της λεπίδας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η λεπίδα διπλής δράσης 55cm με διάκενο 22cm που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 36V κόβει με ταχύτητα τα πυκνά φυλλώματα. Μεγαλύτερα ασφάλεια χωρίς καλώδια να μπλέκουν στα πόδια σας και μια δευτερεύουσα λαβή περιτύλιξης που σας προσφέρει όλη την άνεση και τον έλεγχο που χρειάζεστε στη δουλειά.

Πυκνοφυτεμένες περιοχές αντιμετωπίζονται με ευκολία

Διατηρήστε τον κήπο σας καθαρό και τακτοποιημένο με την ασύρματη μηχανή φινιρίσματος Strimmer® 36V. Μια πάντα έτοιμη για χρήση μπαταρία ιόντων λιθίου συνδυάζεται με ένα σύστημα κοπής E-DriveTM υψηλής ροπής για υψηλή ταχύτητα. Μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ για περιοχές πυκνής βλάστησης ή να τη μειώσετε για ελαφρύτερες εργασίες και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας χρησιμοποιώντας το διακόπτη Power Select. Η λωρίδα κοπής 30cm κόβει αβίαστα το ψηλό γρασίδι και με τη λειτουργία Trim and Edge® είναι εύκολο να μεταβείτε σε λειτουργία κοπής ακριβείας για τέλειες άκρες και όρια. Διατίθεται επίσης τηλεσκοπικός μηχανισμός για δυσπρόσιτες περιοχές.

Δύο εργαλεία σε ένα, απόλυτη ευελιξία

Με τον ηλεκτρικό φυσητήρα-αναρροφητήρα 36V 2 σε 1, μπορείτε να επιλέξετε αν θα φυσήξετε τα φύλλα και τα υπολείμματα για να τα απομακρύνετε από μια περιοχή του κήπου σας ή αν θα τα αναρροφήσετε στον σάκο απορριμμάτων. Η απόλυτη ευελιξία, η οποία τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου που είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη Power Select για να αυξήσετε την ισχύ για επίμονα υπολείμματα ή για να τη μειώσετε για μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας.

Μία μπαταρία. Πολλαπλά εργαλεία. Οικονομία χρόνου.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 36V σας δίνει την ισχύ και το χρόνο λειτουργίας που χρειάζεστε για να δείξετε στον κήπο σας λίγη φροντίδα, χωρίς την ταλαιπωρία που προκαλούν τα καλώδια και οι μπαλαντέζες. Αυτή η μπαταρία ταχείας φόρτισης είναι εναλλάξιμη και μπορεί να τη χρησιμοποιήσετε σε μια ευρεία σειρά εργαλείων κηπουρικής με μπαταρίες ιόντων λιθίου 36V και στις ηλεκτρικές σκούπες Stick POWERSERIES Extreme, ώστε να αλλάζετε εύκολα το εργαλείο που ταιριάζει σε κάθε εργασία και να ολοκληρώνετε τις δουλειές σας σε χρόνο μηδέν για απόλυτη ευελιξία.