Ιδέες + έμπνευση

Φτιάξτε το. Κάντε το. Δημιουργήστε το μόνοι σας.

Εάν έχετε ξεμείνει από έμπνευση, έχουμε πολλές ιδέες για το πως να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σας BLACK+DECKER™ για να προσθέσετε το δικό σας στυλ στο σπίτι σας. Οι αναλυτικοί οδηγοί μας αποτελούνται από απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα και σας δίνουν την ελευθερία να βάλετε την δική σας πινελιά. Γι’ αυτό, αρχίστε να δημιουργείτε - το μοναδικό όριο είναι η φαντασία σας.

Τελευταία αντικείμενα

 • Εξωτερική μονάδα αποθήκευσης

  Εξωτερική μονάδα αποθήκευσης

  Δυσκολία: Προχωρημένο

  Δημιουργήστε ένα ελκυστικό σπίτι για τους κάδους και τα δοχεία ανακύκλωσης, με γλάστρα οροφής.

 • An upcycled wooden coffee station on a kitchen countertop.

  Χώρος παρασκευής καφέ

  Επίπεδο δυσκολίας: Για προχωρημένους

  Με τον κομψό σταθμό καφέ μας, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα γρήγορο ζεστό ρόφημα σε κοντινή απόσταση, ενώ αξιοποιείτε τον χώρο στον πάγκο εργασίας σας.

 • An upcycled spice rack on a kitchen countertop.

  Ράφι μπαχαρικών

  Επίπεδο δυσκολίας: Αρχάριος

  Με το απλό μας σχέδιο για ένα ράφι μπαχαρικών, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βότανα και τα μπαχαρικά σας με έναν εύκολα προσβάσιμο τρόπο.

 • An upcycled chalkboard displayed in a living space.

  Μαυροπίνακας

  Επίπεδο δυσκολίας: Αρχάριος

  Μετατρέψτε την παλιά σας κορνίζα σε ένα πρακτικό μέρος για μηνύματα και λίστες εργασιών.

 • Τέλειο Κουκλόσπιτο

  Τέλειο Κουκλόσπιτο

  Επίπεδο δεξιοτήτων: Ενδιάμεσοι

  Δημιουργήστε ένα ενθύμιο με το οποίο θα παίζουν και θα το κρατήσουν σαν θησαυρό για πάντα.

Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας

Η ασφάλεια έρχεται πρώτη όταν πρόκειται για οποιαδήποτε εργασία DIY. Πρέπει να λάβετε όλες τις προφυλάξεις για να αποφύγετε βλάβες ή τραυματισμούς και για αυτόν τον λόγο η BLACK+DECKER® συνιστά τη χρήση μέσων ατομικής προστασίας, συμπεριλαμβανομένων γαντιών ασφαλείας, γυαλιών ασφαλείας και μάσκας σκόνης, όπου απαιτείται. Για να μειώσετε την πιθανότητα τραυματισμού και υλικής ζημιάς, διαβάστε και ακολουθείστε όλες τις οδηγίες και τις πληροφορίες που δίνονται από τον κατασκευαστή για τα προϊόντα σας, πριν εκτελέσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που παρουσιάζονται. Η BLACK+DECKER® δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε υλική ζημιά ή οποιονδήποτε τραυματισμό που προκαλείται από τη μη τήρηση των παραπάνω οδηγιών με εύλογη δεξιότητα και προσοχή.