ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ

Aνακαλύψτε τη σειρά

H απόλυτη ευελιξία στον καθαρισμό.

Το Extreme που κάνει τη διαφορά

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των επαναφορτιζόμενων προϊόντων POWERSERIESTM Extreme είναι η ευκολία στη χρήση τους. Μπορεί να χειριστεί κάθε είδους υπολείμματα και βρωμιά, από τρίχες κατοικίδιων ζώων μέχρι άμμο και σκόνη που φέρνει το φθινοπωρινό αεράκι. Περνάει επίσης από όλες τις επιφάνειες, από πλακάκια μέχρι χαλιά και οτιδήποτε άλλο, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία ρύθμιση, ώστε να ολοκληρώνετε εύκολα πλήθος εργασιών τακτοποίησης για καθαρό χώρο και καθαρό μυαλό.

Εξαφανίζουμε την ακαταστασία από το 1979

Η ζωή είναι ακατάστατη και για αυτόν τον λόγο παρουσιάσαμε το σκουπάκι χειρός dustbuster® το 1979. Μετά από περισσότερα από σαράντα χρόνια, υπάρχει ένα dustbuster για ό,τι σας επιφυλάσσει η ζωή, από τρίχες κατοικίδιων ζώων μέχρι διαρροές υγρών, για καθαρό χώρο και καθαρό μυαλό.

Νερό βρύσης + Steam-Mop™ = 99,99% απαλλαγή από τα μικρόβια

Διαρροές, σταγόνες, πιτσιλιές και λεκέδες είναι φυσικό να υπάρχουν σε ένα πολυάσχολο νοικοκυριό. Από εστίες, φούρνους μικροκυμάτων, μπάνια και πολλά άλλα, οι ατμοκαθαριστές μας μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε επιφάνεια μπορείτε να φανταστείτε, καταπολεμώντας το 99,9% των μικροβίων χρησιμοποιώντας μόνο νερό. Σας αφήνει με καθαρό χώρο και καθαρό μυαλό.

Καθαρίστε τα πάντα, από στενές γωνίες μέχρι τρίχες κατοικίδιων

Αλλεργίες, τρίχες κατοικίδιων και οτιδήποτε άλλο. Αυτή η πανίσχυρη σειρά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών είναι ο απόλυτος συνεργάτης για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Η σειρά MULTIPOWER παρέχει πληθώρα χαρακτηριστικών και σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για καθαρό χώρο και καθαρό μυαλό.