Χειρισμός ακριβείας για κορυφαία απόδοση κοπής

Το ταχύτερο κόψιμο του γκαζόν

Αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο του γκαζόν σας. Η νέα σειρά χλοοκοπτικών μηχανών μας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δώσετε το τέλειο σχήμα στο γκαζόν σας. Σχεδιασμένες για να στρίβουν και να ελίσσονται με απόλυτη ακρίβεια, οι χλοοκοπτικές μηχανές διαθέτουν λαβές EasySteerTM που κάνουν το κούρεμα του γκαζόν πιο εύκολο από ποτέ.

Εξαιρετική απόδοση στις γωνίες

Ολοκληρώστε τις γωνίες με ευκολία και ακρίβεια. Η καινοτόμος λαβή EasySteerTM μετακινείται από αριστερά προς τα δεξιά με το πάτημα ενός κουμπιού, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία στο κούρεμα του γκαζόν σε στενές γωνίες. Σας επιτρέπει επίσης να κόβετε εύκολα τις δυσπρόσιτες άκρες κάτω από θάμνους.

*Τα χειριστήρια EasySteer™ είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα.

Ιλιγγιώδης ταχύτητα στις ευθείες

Οι νέες λεπίδες υψηλής απόδοσης των χλοοκοπτικών μηχανών προσφέρουν βελτιωμένη κοπή και 80% καλύτερη συλλογή του γρασιδιού*, ώστε να τελειώνετε το κούρεμα του γκαζόν σε χρόνο μηδέν.

*Σε σχέση με την προηγούμενη σειρά χλοοκοπτικών μηχανών μας. Οι μονάδες των 34cm επιτυγχάνουν καλύτερη συλλογή κατά 70%.

Γρήγορο πιστόλι

Ξεκινήστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη στην Ενεργοποίηση εύκολης εκκίνησης, απλώς πατήστε το κουμπί και φύγατε. Χωρίς φασαρίες.

Σχεδιασμένο για καλύτερη πρόσφυση

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη πρόσφυση και ευκολία στην κίνηση, ο νέος και βελτιωμένος σχεδιασμός των τροχών σας προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στον κήπο.