Ποιό αλυσοπρίονο είναι κατάλληλο για εσάς;

Επαναφορτιζόμενη ελευθερία

Εργαστείτε με απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία χάρη στο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο, το οποίο σας επιτρέπει να συνδυάζετε ελευθερία και άνεση σε όλες τις κινήσεις σας. Λάμα 30cm για αποδοτική κοπή κάθε είδους κλαδιού.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 36V, η οποία σας εγγυάται μεγαλύτερη ισχύ και αυτονομία, είναι εναλλάξιμη με τα άλλα εργαλεία της σειράς BLACK+DECKER 36V.

Tα σκληρά ξύλα δεν αντιστέκονται

Για έναν σύμμαχο στη μάχη της κοπής σκληρών ξύλων ή κορμών, επιλέξτε το αλυσοπρίονο με καλώδιο!

Το ισχυρό μοτέρ 2000W που συνδυάζεται με ταχύτητα αλυσίδας 12,5m/sec θα σας δώσει τη δυνατότητα να κόβετε κορμούς με διάμετρο έως 40cm.

Φτάστε ψηλά

Μπορείτε να βασιστείτε στο τηλεσκοπικό κλαδευτήρι για αποτελεσματική εργασία σε μεγάλα ύψη. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα: η περιστρεφόμενη κεφαλή του μειώνει την κόπωση και εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια στο κλάδεμα.

Aσφαλεια και αποδοτικοτητα

Καινοτόμο εργαλείο που σχεδιάζεται για εύκολη και αποτελεσματική συντήρηση του κήπου: το ALLIGATORTM συνδυάζει την απόδοση ενός αλυσοπρίονου με την ευελιξία ενός ψαλιδιού.

Η πατενταρισμένη σιαγόνα του εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και επιτρέπει την κοπή, το κλάδεμα, το κούρεμα, ακόμη και το πριόνισμα μικρών κορμών.