Περισσοτερη ισχύς στα χέρια σας

Όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση

Η τεχνολογία των μοτέρ brushless (χωρίς ψήκτρες) που εφαρμόζουμε σας προσφέρει την επιπλέον ισχύ, ροπή και διάρκεια που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε οποιαδήποτε εργασία. Ολοκληρώστε τις πιο δύσκολες εργασίες με τεχνολογία που σχεδιάζεται έτσι ώστε να παρέχει μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερη απόδοση.

Tεχνολογία μοτερ Brushless (χωρις ψηκτρες)

Η τεχνολογία των μοτέρ brushless (χωρίς ψήκτρες) διαθέτει ηλεκτρονικό ελεγκτή χωρίς επαφή για μείωση της τριβής, προσφέροντας 50% περισσότερη ισχύ, 25% περισσότερο χρόνο λειτουργίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το εργαλείο. Όλα από ένα μικρότερο, ελαφρύ μοτέρ μικρού μεγέθους για μεγάλη ευελιξία.

Kαμία εργασία δεν είναι πολύ δύσκολη

Η σειρά brushless (χωρίς ψήκτρες) διαθέτει ισχυρή ροπή 52 Nm έως 1650 στροφές ανά λεπτό, ώστε να έχετε πάντα την ισχύ που χρειάζεστε να κάνετε τη δουλειά σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή φιλόδοξο είναι το έργο σας.

Oι δύσκολες εργασίες γίνονται παιχνιδάκι

Η κρουστική λειτουργία υψηλής απόδοσης με 28.000 στροφές ανά λεπτό επιτρέπει στο εργαλείο να διαπερνά με ευκολία τοίχους, σκυρόδεμα και τούβλα, διευκολύνοντας τις καθημερινές και πιο φιλόδοξες εργασίες DIY.

Αριστοτεχνικός έλεγχος

Ελέγξτε με ακρίβεια τις εργασίες τρυπήματος και βιδώματος με έναν συμπλέκτη 24 θέσεων και μεταβλητή ταχύτητα 2 ρυθμίσεων. Απλώς αλλάζετε τις ρυθμίσεις ανάλογα με την εργασία, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της διάτρησης και του βιδώματος.

Mικρά και ελαφριά

Φτάστε παντού χωρίς να ιδρώσετε. Με τον συμπαγή σχεδιασμό του μοτέρ και την ελαφριά μπαταρία ιόντων λιθίου, τα δράπανα χωρίς ψήκτρες προσφέρουν εύκολους ελιγμούς, ακόμη και στους πιο στενούς χώρους και σε μεγάλα ύψη.

Συγκεντρωστε ολη την οικογενεια

Τα δράπανα χωρίς ψήκτρες τροφοδοτούνται από μπαταρίες ιόντων λιθίου 18V - συμβατές με περισσότερα από τριάντα διαφορετικά ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία κήπου της σειράς, ώστε να μπορείτε να τα τροφοδοτείτε όλα με το ίδιο εύχρηστο σετ. Ένα σύστημα, ατέλειωτες δυνατότητες.

A wooden plank being cut using the BLACK+DECKER® 18V Cordless Pendulum Jigsaw.