Το σύστημα μπαταριών 18V από την BLACK+DECKER

Είτε πρόκειται για ηλεκτρικά εργαλεία υψηλής απόδοσης για εργασίες DIY, είτε για προϊόντα εξωτερικού χώρου για την τακτοποίηση του κήπου, είτε για ευέλικτες συσκευές καθαρισμού για την ανανέωση του σπιτιού - #YouveGotThis με το POWERCONNECTTM της BLACK+DECKERTM.

Mια μπαταρία

τροφοδοτεί κάθε προϊόν της σειράς 18V.

play_arrow

Δημιουργήστε τη δική σας συλλογή

Η μπαταρία σας είναι συμβατή με ολόκληρη τη σειρά προϊόντων με μπαταρίες ιόντων λιθίου 18V. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα περισσότερα εργαλεία στη συλλογή σας όταν χρειάζονται, χωρίς το περιττό κόστος των επιπλέον μπαταριών και φορτιστών, επιλέγοντας εργαλεία χωρίς μπαταρία.

DIY + Kήπος + Kαθαρισμός

Συμβατό με πλήθος προϊόντων 18V, όπως ηλεκτρικά εργαλεία (δράπανα, τριβεία και πολλά άλλα), ηλεκτρικές σκούπες Stick 18V και εξοπλισμό κήπου.

Η ζωή γίνεται πιο εύκολη

Ολοκληρώστε τις δουλειές γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας περισσότερο χρόνο για την οικογένειά σας, τα ενδιαφέροντά σας και όλα αυτά τα πράγματα που απολαμβάνετε περισσότερο!

Ίδια μπαταρία, νέα εμφάνιση!

Όλες οι μπαταρίες ιόντων λιθίου 18V της BLACK+DECKER είναι συμβατές με το σύστημα POWERCONNECTTM.

Αυτό το σύστημα εναλλάξιμων μπαταριών λειτουργεί με όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία, τα προϊόντα γκαζόν και κήπου και τα προϊόντα οικιακού καθαρισμού 18V.