Παθιασμένοι, ικανοί και γεμάτοι φιλοδοξίες, οι αθλητές των extreme σπορ δοκιμάζονται στα μέγιστα και σπάνε τα όρια σε όλον τον κόσμο. Αποφασισμένοι να πετύχουν και εφοδιασμένοι με τα BLACK+DECKER εργαλεία, αυτοί οι αθλητές εμπνέουν όλους μας να δούμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

BMX

Είτε πρόκειται για εξαντλητικές στροφές, είτε για τεράστια άλματα, τα ποδήλατα του ΒΜΧ δοκιμάζονται στα όρια. Οι ατρόμητοι αναβάτες βασίζονται σε αυτά για να αντέξουν την δράση και να πετύχουν τους στόχους τους. Τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν έχεις το καλύτερο και με τα εργαλεία χειρός BLACK+DECKER να το διατηρούν στην μέγιστη απόδοση, τα όνειρα μπορεί να βγουν αληθινά.

Mountain Bike

Πρόκειται για την επιβίωση του καλύτερου στον αγώνα Freeride Mountain Biking. Ευτυχώς χάρη στα εργαλεία BLACK+DECKER, οι φιλόδοξοι αθλητές του FMB δεν χρειάζεται να ανησυχούν ποτέ για την ασφάλεια ή την αξιοπιστία του εξοπλισμού τους. Με την δύναμη της προσήλωσης στην νίκη και στην εκπλήρωση του ονείρου, τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν διαγωνίζεσαι σε ένα άθλημα με τόση αδρεναλίνη.

Skate

Αποφασισμένοι να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους, οι αθλητές του skateboarding είναι εξοικειωμένοι με την σκληρή δουλειά. Εφοδιασμένοι με ικανότητες να αποδώσουν τα μέγιστα, οι αθλητές βασίζονται στον εξοπλισμό τους που πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Με τα εργαλεία της BLACK+DECKER να συντηρεί και να προετοιμάζει τον εξοπλισμό τους, όλα είναι δυνατά για αυτούς τους παθιασμένους αθλητές και τις ομάδες τους.